Üdvözöllek!
Az oldal Wentworth Miller színész, író és producerről szól. Itt, sok érdekes információt megtalálsz Millerről, valamint a karrierjét is megismerheted és a filmes, illetve sorozatos szerepléseiről is olvashatsz.

Miért Miller?

Már, 2011 óta készítek portálokat. A lehető összes témában: blog, szerepjáték, rajongói oldal, írás, stb. A rajongói oldalam voltak mindig is a legsikeresebbek, de valamilyen szinten mindig rájuk untam, pár év után. Viszont, olyan soha sem volt, hogy féltem volna egy oldal létrehozásától. A Real-WenworthMiller.Com esetén így éreztem. Mivel, Miller egy olyan rajongói oldal téma számomra, ami mindig is fontos volt. Nem úgy rajongok érte, mint egy sorozatért, vagy mint egy színészért. Egyszerűen csodálom őt, és lehet, hogy sokan nem fogjátok őt ismerni, mert ez a tipikus tini szerelem még 2010 előtt volt nagyon divat ezért a 20 év körüli rajongók körében lehet nagyon ismert ez a színész. Ők, viszont nagyon is kedvelik (többségükben). Miller egy olyan ember, akire csak felnézni lehet. Nagyon helyes, és tehetséges, nem mellesleg sok minden ment már keresztül, és botránymentes az élete. Miller filmjein, nőttem fel, ha fogalmazhatok így, és mindig egy új arcát láttam meg. Érdekelt, hogy ki is ő valójában, és habár még a média által sem ismerhetünk meg eléggé egy hírességet, amit eddig tudok róla, is már nagy csodálattal tölt el, és egyszerűen nem tudom nem kedvelni. Úgy éreztem, hogy most jött el az a pillanat, amikor nem csak egy rajongóként fogok róla lapot vezetni, ami 1 hónap után bezár, mert el múlt a lelkesedés.
Boldogsággal tölt el, hogy nincs még egy ilyen témában foglalkoztatott oldal Magyarországon, viszont szomorúsággal is, hogy a férfi színészeinket ennyire háttérbe szorítjuk portálkészítés terén. Mindenki értük rajong, még is a színésznőkről több készül.