FILMEK ÉS SOROZATOK


THE FLASH
2014-2017 TV-SOROZAT

A történet középpontjában Barry Allen all, aki villám sebességével, és adottságaival, próbálja megmenteni Central Cityt a veszélyektől. A történet során fontos szereplővé válik Captain Cold is Wentworth Miller alakításával.

PRISON BREAK 5. ÉVAD
2017 TV-SOROZAT

A széria 4. évadja után a történet 5. évadja 7 évvel később játszódik. T-Bag (Zsebes) kap egy levelet, amiben egy kép található, és egy üzenet. Sarah és Lincoln ekkor jönnek rá, hogy Michael életben van és jelenleg egy Yemen-i börtönben raboskodik.

PRISON BREAK
2005-2009 TV-SOROZAT

A fiatal mérnök Michael Scofield (Miller) testvére Lincoln börtönbe kerül. Lincoln ígéretet tesz, hogy nem Ő követte el a gyilkosságot, ezért Michael A Fox River Állami Fegyházba juttatja magát, hogy kiszabadítsa testvérét a villamosszékből.

2 HOURS 2 VEGAS
2015 FILM

Két srác kap egy megbízást, hogy a rally kocsijukkal 2 óra alatt szállítsanak el egy aktatáskát Vegasba. Autóval is üldözik őket, és lövészek is lőnek rájuk. De, a táska végül megérkezik a célponthoz.


DC’S LEGENDS OF TOMORROW
2016-2017 TV-SOROZAT

Rip-Hunter időutazó a jövőből jött Central Citybe, hogy összeszedje a legkiválóbb hőseit, hogy az időutazás révén megváltozassák a jövőt, ahonnan Rip jött, és ezzel legendákká váljanak. A hősök között van Captain Cold/Leonard Snart (W.Miller).

THE LOFT
2015 FILM

Öt házas férfi szövetségre lép, és titokban bérelnek egy lakást, ahol kiélhetik a vágyaikat és elengedhetik magukat. Ám, mind ez rémálommá válik, amikor egy ismeretlen halott nő testét megtalálják a lakásukban.


THE FINAL BREAK
2009 FILM

Michael és Sarah házassága nem lesz hosszú ideig boldog. Az esküvőjük napján a szövetségiek őrizetbe veszik Sarah-t Michael édesanyjának a meggyilkolása miatt. A nagy csapat újra összeül, hogy Michael kiszöktethesse a terhes feleségét a börtönből.
RESIDENT EVIL: AFTERLIFE
2010 FILM

Miközben még mindig el kell pusztítani a gonosz Umbrella Corporation-t, Alice csatlakozik a túlélők egy csoportjához, akik egy olyan börtönben élnek, amelyet a fertőzött vesznek körül, akik szintén át akarnak menni a titokzatos, de állítólag sértetlen biztonságos menedékbe, amelyet Arcadia néven ismernek.

MÉG TÖBB FILM ÉS SOROZAT WENTWORT-TŐL

KLIPPEKBEN

Miller több klipben is szerepelt már élete során. Mindegyikben élepesztően hozza a “Miller stílust” Egyszerűen imádom. Az egyik ilyen klip a Mariah Carey – We Belong Together című számhoz készült kis videó. A következő zeneszám aminek a klippjében szerepel Miller, szintén egy Mariah Carey szám. Jelen esetben az It’s Like That.