icon-clock-o
2018.03.24.
icon-pencil
angelika
icon-comment
0
icon-tag
6. évad, Prison Break, szökés

A Szökés után Millernek nem igazán voltak szereplései, és a nyilvánosság elől is –mondhatjuk- elbújt. Ennek meg volta a maga oka, többek között magánéleti problémák is álltak a háttérben. Szerepelt néhány sorozatban, mint vendégszereplő, illetve rövid kis filmekben is. Majd jött a Kaptár, ahol már kicsit jelentősebb szerepet kapott. Illetve a Kéjlak című film 2014-ben, ahol ismét egy picit nagyobb szerepre tett szert.  

 

12 epizód erejéig részt vett a Flash című TV-Sorzatban is. Majd egy jóval nagyobb szerepet kapott a DC’ Legends of Tomorrow azaz A Holnap Legendái című TV-sorozatban, ami amolyan mellék sorozatának is tekinthető a Flashnek, mivel mind a kettőben Captain Cold szerepét kell betöltenie.  

 

Végül mindenkit hatalmas meglepetésként ért, amikor bejelentették, hogy bizony a több éve, egészen pontosan 8 éve végleg befejezettnek hitt sorozat a Szökés, Wentworth Miller főszereplésével újra elindul, Így 2017-ben már láthattuk is a régen lezártnak hitt sorozat 5. évadját. A sorozat hazánkban nagy sikert aratott, illetve a rajongói körében. Végeredményképpen nagyon vegyesen búcsúztak az emberek a sorozattól. (Én imádtam, de a végéhez lett volna még pár szavam.) Az ötödik évadot rövidre tervezték, és nem terveztek folytatást sem.  

 

Ám, az élet és persze a rajongók közbe szóltak. Mindenki csak egyet akart egy új évadot! Megkaptuk,. 2018-ban is lesz Szökés. Jön a hatodik évad! Miller újabb lehetőséget kapott, hogy megmutassa még mindig mennyire tökéletesen tudja alakítani Michael Scofield szerepét.  

 

Az utóbbiak hatására, Wentworth újra reflektorfénybe került. Azok, akik még gyermekként nem ismerték, ma már több év eléltével megismerhették és imádják őt, illetve a munkásságát.  

 


Vélemény, hozzászólás?