icon-clock-o
2017.06.22.
icon-pencil
angelika
icon-comment
0
icon-tag
Prison Break Interjú

Hoztam néhány fordítást Miller, 2017-es Prison Break című TV sorozatának interjúiból. Az interjúk nagyon információ dúsak, és nagyon jó volt belelátni Miller gondolkodásába, aki mindennél jobban átlátja az általa játszott karakter életét. Inspiráló.

HOLLYWOOD REPORTER

Mi a véleményed Michael történetének a végéről? Végre otthon van, békességben. Talán először történt meg ez az egész sorozat alatt. El tudnád képzelni, hogy később vissza térhet a sorozat Michaelel? Vannak még történetek Michael Scofieldről?

Michael Otthon van, de azt nem tudom, hogy békességben van e. Tudod? Rémálmai voltak éveken keresztül, és most visszatért a halálból. A halálból visszatérve, újra egyesült a szeretteivel, de azt hiszem, a múlt kísérteni fogja. Paranoia, álmatlanság, szorongás és sötét dolgok. Ha új történetről beszélnénk, valószínűleg ott kezdenénk, hogy Michael visszatérése a polgári életbe nem megy olyan simán.

AFP NEWSWIRE

Gondoltad volna, hogy visszatérsz Michael karakteréhez?

Eredetileg nem. Nem. Megöltük a karakteremet kétszer is. Az gondoltam, hogy Michaellel végeztem.

 

Mit gondolsz, a közönség, hogyan reagál a sorozat visszatérésére?

Az emberek nagyon szeretik ezeket a karaktereket. Michael, Sara, Lincoln… Ez volt az egyik legfontosabb ok, amiért visszatértünk. Nem tudom elolvasni az összes hozzászólást a közösségi oldalamon, de amelyeket láttam, igazán elismerőek voltak.

 

Újra nézted a sorozatot, miután véget ért? Szükséged volt arra, hogy felfrissítsd a történteket, hogy folytathasd a projektet?

Általában nem nézem meg az alakításaimat. Nem is volt idő, hogy újra nézzem a műsor 81 epizódját, mielőtt folytatnánk, mivel a Holnap Legendái című projektemen dolgoztam Dommal. Majd folytattuk a Prison Break-el. Csak abban bíztam, hogy Michael Scofield még bennem van valahol. Bennem volt.

 

Prison Break után mi lesz a következő?

Van néhány projektem. A Holnap legendái, a Flash jövőre, majd… Nem tudom. Majd meglátjuk.

 

ET ONLINE

Most, hogy vége a sorozatnak, mi volt a legkiemelkedőbb része Michael Scofield történetének a 9 epizód során?

A sötét oldalának a feltárása. A sorozat korábbi évadjaiban, attól függetlenül, hogy hány ember halt meg, vagy, hogy a karakterek élete tönkrement, végig azt éreztem, hogy Michael egy hős. Sokkal realisztikusabban láttuk Michael-t.

 

Michael élete nagyon sokárnyalatú. Tényleg sebezhetőbbé, és nyitottabbá tették őt az érzelmei? Hogyan hatott rá pszichológiailag az elmúlt hét év?

Megsérült. Ez nem is kérdés. De még mindig a lábán áll. Azt hiszem az az egyik oda annak, hogy ilyen sokan kedvelik. Az emberek egy olyan történethez vonzódnak, ahol valaki szenved, és nagy esélyekkel küzd, és feláll. Megtört, de nem tört össze. Ez inspiráló.

 

A finálé végén, úgy tűnt, hogy Michael végre Sarahval a fiával, a családjával vagy. Ez az ő boldog végük?

Ez a „boldog” definíciójától függ. Találkozott a szeretteivel? Igen. Békességben van? Mindent megtett, az érdekében, hogy ezé az emberré váljon? Nem tudom. Lehet, hogy nem elérhető ez számára, azok után, amiken keresztül ment.

 

Michaelnek nem volt lehetősége arra, hogy apa legyen. Mit gondolsz Michaelről, mint apa?

Azt, hiszem menni fog neki. Aztán egy nap odamegy hozzá a fia, hogy „Apa? Lehet tetoválásom?”. Szeretném látni Michael arcát.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.